Saturday, June 18, 2016

AKAUN 4 SERANGKAI, SELESA KE TAHAP KEWANGAN ANDA SEKARANG? TABUNG HAJI & TABUNG AMAL PWG

🔥STRATEGI BUKA 4 SERANGKAI🔥

Kalau kita masuk ahli SOLID GOLD RM456, kita xbeli emas, x taja ahli, modal tu mati kat situ...
Cume kita ade 1/4 Dinar (1.06gram) je.
Kalau kita beli 4 lot, kita dapat blk modal n Untung lagi
____________
Strategi buka 4 lot dengan yuran RM1806.00.
Semua acc kita yang punya cume username sje yg berbeza

Apa anda dpat:
1. 4pcs 1/4 Dinar
2. Bonus tajaan : RM150
3. Bonus pairing RM35
4. Layak dpt RP (Reward Point) RM2250(secara ansur)

Lot 1 taja Lot 2,
- dapat bonus taja RM50
- dapat RP (Rewards Points) ansur2 sehingga RM750
RP1 ; RM500
RP3 ; RM250 (sebab tlh berlaku penajaan)

Lot 2 taja Lot 3,
- dapat bonus taja RM50
- dapat RP (Rewards Points) ansur2 sehingga RM750
RP1 ; RM500
RP3 ; RM250 (sebab tlh berlaku penajaan)

Lot 3 taja Lot 4,
- dapat bonus taja RM50
- dapat RP (Rewards Points) ansur2 sehingga RM750
RP1 ; RM500
RP3 ; RM250 (sebab tlh berlaku penajaan)

Lot 4,
- dapat Pairing kaki A (Lot 2) jumpe kaki B (Lot 3) dapat RM30
Pairing kaki C (Lot 4) jumpe kaki B (Lot 3) dapat RM5
So, total pairing RM35
______________
Kita modal RM1806
* Bonus tajaan RM50x3 = RM150
* Bonus pairing = RM35
* RP (Rewards points) = RM 2250
RP1 RM500 x 3 Lot + RP2 RM250 x 3 Lot
* emas dlm tgn 1/4Dinar = RM183.40 x 4 = RM733.6
Mmg berbaloi2 la.. Modal RM1806 je.. Dapat blk sampai RM3168.6
So, untung bersih RM1362.6
Itu kalau 4 lot... Kalau 10 lot???
Kira sendiri la k
______________
Wang pos hanya rm6 sahaja sbb kita akan bg alamat ke alamat kita sorang jer
Lepas buka 4lot apa perlu buat???
Cuma kembangkan networking di kaki A & B...pelbagai BONUS menanti anda😘
BONUS ANDA, ANDA TENTUKAN🚀


👉🏼Nk share sikit..
Cuba kita tanya pada diri sendiri Adakah kita selesa dengan Tahap keuwangan kita sekarang???😅
Jika jawapanya YE,alhamdulillah semoga dgn keselesaan dan lebihan Keuwangan kita dapat membantu masyarakat lain tuk sumbangan amal,derma,zakat,memberi pada pelajar tahfiz atau sebagainya.✅
Jika jawapan anda Tidak,dari saat anda baca text nie kena bertindak usaha tuk capai tahap keuwangan yg anda inginkn.
Potensi pendapatan 13.5k,18k,63k sebulan sudah sedia ada pada anda semua cuma tindakkan sahaja yg perlu d ambil,
Bukanya suruh tinggalkn kerja yg sedia ada cuma lebihan masa tuk rehat d kurangkan supaya dapat berkongsi pada masyarakat d luar.✅
#tips,
Tebal muka teballh kocek,
Nipis muka nipislh kocek.
Salam jutawan dari saya😃

Tabung haji lg satu
Emak sy sudah keluarkn semua duit smpanan nk pegi haji
Dan mak mula menabung emas
Dgn semua duit haji nya
Hmm..sgt merbahaya kpd penyimpan2 duit dlm th
Boleh jdi terhilang dlm tu..
Jdi jom lah ramai2 smpan emas sndri d umah..
👉menyediakan payung sebelum hujan
💉Harga emas pada tahun 2001 ialah RM 46 segram.
💉Harga emas pada tahun 2014 ialah RM 143 segram.
💉Harga emas pada tahun 2020 ialah RM 503 segram. (Ramalan)

Siapa yang beli 100g pada tahun 2001 berharga RM4,600, sekarang ni kalau jual RM14,300. Dah untung RM9,700 dalam tempoh 13tahun. See? Nampak tak?
Tahun 2020 dikatakan 1 gram RM503, beli 100g sekarang harga RM14,300, maknanya lagi 6 tahun kalau jual berharga RM50,300.
Untung RM36,000 dlm masa 6 tahun.

Kesimpulanya sekarang, menabung lah 1g 1 bulan.
Jika tidak dapat kumpul dapat 100g, dapat 10g pon jadi lah.. untuk simpanan masa hadapan. ðŸ’
Renung-renungkan dan selamat beramal. ðŸ˜ŠðŸ‘
Kesimpulannya, tukarlah sbhgn wang simpanan ke bentuk EMAS.

POWERGOLD ADA TABUNG AMAL
Alhamdulillah...
Dlm Syarikat Powergold, kite ade tabung Amal...yg mne semua ahli boleh menyumbangkan bonus (jika mahu)kedalam tabung ni...dan alhamdulillah hari ni tabung dh beli van utk student tahfiz...semoga bermanfaat utk semua...

No comments:

Post a Comment

PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN POWERGOLD

POWERGOLD I-QUE MEMOREE POWERGOLD BEAUTY & HEALTH JUICE POWERGOLD CHOCOLATE POWERGOLD SHIFFA OIL POWERGOLD...