Friday, June 24, 2016

EKONOMI NEGARA SEMAKIN MELESET, FAEDAH MENYIMPAN EMAS, MOTIVASI BOS ALEP

EKONOMI MALAYSIA SEMAKIN MELESET





Satu perkongsian pd hari ini..πŸ˜‡
Adakah anda semua tau πŸ€” bahawa ekonomi negara kita makin meleset..πŸ™„
Mata wang malaysia nilai harganya makin menurun πŸ‘Ž.. πŸ’΅πŸ’Ά
Usia makin lama makin meningkat...alahai dh tua dh πŸ˜±...Apabila usia dh meningkat apa yg kita fikirkan ??????!!!
     Of course 3K !! πŸ€”
Apa tu 3K ??  Bukan 3 milion πŸ’Ά ea... 3K ialah  #KerjaπŸ•΅
                         #KahwinπŸ‘°
                         #KeluargaπŸ‘¨πŸ‘©πŸ‘§πŸ‘§
Mula dh nk pening kepala fikir semua tu πŸ€•..
    Xpayah fikir..fhm!! πŸ˜‘
Yg kita perlu fikirkan simpanan..simpanan jangka panjang..πŸ€‘πŸ€‘
      Bila sy cakap simpanan mula la fikir duit..😏
     πŸ‘‰ Bukan, bukan simpan duit πŸ™…
Apa yg sy cuba sampaikan adalah menyimpan EMAS πŸ’°
Haaa?? πŸ˜§EMAS ,EMAS, EMAS

Banyak faedahnya menyimpan emas...😎



🏑 dengan emas insyaallah kita boleh memiliki aset-aset yg lain. πŸš
πŸš— dengan emas insyaallah kita boleh menyelesaikan masalah hutang.✌
πŸ•‹ dengan emas insyaallah kita boleh menunaikan haji.
       Bkn setakat menunaikan haji, πŸ˜ pakej melancong sekali ✈.
πŸ‘¨πŸ‘©πŸ‘§πŸ‘§ dengan emas insyaallah kita dpt membantu keluarga.
        Masa itu emas dan
  Emas itu tetap Emas..hihihi😁
πŸ€”Renung2kan dn selamat beramal..😎
       πŸ€“Simpanlah emas untuk masa depan...

MOTIVASI PG dr BOSS ALEP πŸ˜πŸ˜ƒπŸ‘πŸ‘πŸ‘
⏬⏬
Semua mudah skrg..di hujung jari shj..dunia teknik berniaga telah byk berubah
Dulu masa sy blajar kt matrik..sy ada join mlm gak..jual kopi cengkudu..jual rumah ke rumah..pagi2 dah kuar dah cari rezeki sringgit dua..

Time tu takde ape kenderaan pun..pinjam moto arwah pak saudara.moto EX5..cari satu tong..isi kopi byk2 dalam tu...spirulina pun ada..ubat gigi pun killer product time tu
Time pgi ke rumah tu..bgi penerangan..org beli sebab kesian je..bukan kerana org rasa keperluan..jadi nak buat sale sgt2 susah

Skrg ni di powergold cukup mudah..produk2 yg memang diakui bernilai dan dikenali ramai..
Anda xperlu cerita panjang..semua org dah tahu apa itu emas..jadi perniagaan lagi mudah dan cepat..
Tambahan lagi ada media2 sosial..yg menyebabkan maklumat tu lgi cepat utk kita dapat..tu yg perniagaan online ni 2 tahun dah ade yg jadi jutawan..

Kalau dulu 15 tahun blom tentu jadi jutawan lgi..

Bgi sy..susah nak cari platform yg paling terbaik mcm apa yg powergold sediakan ni
1.ada syarikat ada kilang✅
2.produk yg hebat dikenali ramai.✅.
3. Sistem bonus yg sgt berbaloi✅

POWERGOLD IS THE BESTTTTTTπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸš€πŸš€
πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ

No comments:

Post a Comment

PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN POWERGOLD

POWERGOLD I-QUE MEMOREE POWERGOLD BEAUTY & HEALTH JUICE POWERGOLD CHOCOLATE POWERGOLD SHIFFA OIL POWERGOLD...