Saturday, June 18, 2016

KEDAI EMAS TAK SUKA KAMI, UTAMAKAN DINAR DARI GOLDBAR, MISI MENYIMPAN EMAS,

KENAPA KEDAI2 EMAS TAK SUKA KAMI.😘😘



✨Kami jual emas pada harga kilang, kos upah & nilai sprade /susut nilai kami lebih rendah,walaupun design & ketulinan yg sama..
👉Kedai? harga display mereka memang murah tapi kos upah & spread mereka tinggi..😒.

✨Khidmat nasihat percuma
👉kedai? nak ke mereka bagi tips cara berniaga emas..😅

✨Kami bagi ilmu emas percuma
👉perkara yg paling tidak disukai oleh kedai2 emas kerana terbongkar rahsia permainan harga mereka..😝

✨Kami mencipta peniaga,tokey,usahawan emas berilmu dgn modal serendah rm 350..😱
👉ini pun mereka tak suka sebab mereka buka kedai emas dgn modal hampir jutaan ringgit atau lebih..😓
RM350 VS 1Juta = untung sama😘

✨kami tak perlu bimbang pasal produk, kami hanya online cataloq & syrikat akan uruskan penghantaran bila ada pembeli..😍
👉Mereka perlu membeli stok for display..

✨Anda buat belian kami beri bonus
👉mereka hanya beri air kotak @ air minirel..paling best pun payung..😂
✨Anda rekmen kawan anda kami beri bonus..

👉mereka..huhu habok pn tara😜😜
✨Anda boleh memiliki beberapa kedai/ac tanpa had..

👉mereka nak buka 1 kedai pn dah berjuta modalnya..😭
✨Bonus/penghargaan syrikat kepada rakan2 niaga yg komited,yg berjaya,stokis terbaik,leader terbaik,penajaan peribadi & lain2 penghargaan lagi yg menanti utk ahli2..

👉mereka huhu jangan haraplah nak bagi😜😜
✨Matlamat kami bukan keuntungan semata2 tetapi menjadi pembayar zakat.

👉klu dh tokey mata sepet...sendiri mau ingatla..😁

Jadi fikir la sendiri...
Yg nak lebih untung dr beli emas kat kedai luar..
Yg nak buat side income
Yg nak jadi usahawan
Yg nak jadi jutawan emas
Yg nak ada ilmu emas..
Yg nk pelbagaikan simpanan..
Jom mula bertindak sekarang!
Kalau bukan kita sape lagi..?
Kalau bukan sekarang, bila..??

Utamakan dinar dari goldbar...

Kekuatan ekonomi umat islam suatu ketika dulu terletak pada dinar emas
Jgn la beli dinar 916..elok beli 999..bru padat dgn emas

Apakah misi anda utk menyimpan emas?



✅ bebas hutang piutang ðŸ’¶
✅ beli barangan lain secara cash ðŸ’°
✅ aset dapat emas pun dapat ðŸŽ
✅ kalau dulu penerima zakat tp skg pemberi zakat ðŸ™Œ
✅ untuk menjana pendapatan ðŸ’¶ðŸ’°ðŸ’¶ðŸ’°
✅ pergi haji n umrah ✈
✅ dapat menaikkn taraf hidup ðŸ‘ 
✅ diwarisi pada keturunan ðŸ‘´ðŸ‘µðŸ‘ªðŸ‘¶ðŸ‘¬ðŸ‘­
✅ selamatkan RM kita ðŸ’¸
✅ simpanan ketika kecemasan ðŸš‘
✅ dapat bantu org lain.tangan yg memberi lebih baik dari tgn yg menerima👊

Dan hanya anda yg tahu apa tujuan anda menyimpan emas? Kenapa perlu duit mencukupi sekiranya kita tawu duit xpernah x habis kalau berada di tangan kita?
Jadi apa salahnya berkorban sedikit dari simpanan kita utk membeli emas.
Cuba la dulu. Dari dok tggu duit cukup baru nk beli mmg bai bai la👋👋👋

Peningkatan hrga emas x pernah tggu kita. Anda beli atau x hrga still akn semakin naik.
Katakan TERBAIK pd mereka yg mengambil lgkah bijak ini.
Bagi yang belum mengorak lgkah km biarkan utk anda terus berfikir dan berfikir. Ingt ye tuan2 puan2 Allah tidak akn ubh nasib seseorg jika dirinya sendiri x mau berubah. Siapakah yg mencipta kemiskinan kalau bkn diri sendiri yg menjadi batu penghalangnya.

Renung2kan dan selamat bertindak! Zaman berfikir utk anda dah lepas..jadi BERTINDAKLAH!!!

Usahkan membangaukan diri dengan ungkapan tapi,tapi n tapi...😄
Lakukan perubahan,kami guide dan anda mampu mengubahnya ðŸ’ª

No comments:

Post a Comment

PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN POWERGOLD

POWERGOLD I-QUE MEMOREE POWERGOLD BEAUTY & HEALTH JUICE POWERGOLD CHOCOLATE POWERGOLD SHIFFA OIL POWERGOLD...