Sunday, June 19, 2016

POWERGOLD IS THE BEST PRICE

Sharing cerita seorg leader Powergold hari niπŸ‘‡
 hari nie habib jewel buka harga 178/g
: hehehe... murahkan
‬: lagi murah dari powergold...
: yup... kesungguhan keterujaan ingin membeli terus order 10 keping..
‬: terkejut sale girl tu kejab πŸ˜ŠπŸ˜…
: biar betul abg nak 10 keping... Sebab dia igt sy main2 order... hehehehe...
‬: Dengan bersungguhnya dia dia cakap... 178/g tu untuk 100g... 1g harga rm226... πŸ˜…πŸ˜­πŸ˜­
terus cancel order... alkisah today... moral of the story... Powergold is the best price... U buy gold u get bonus..


STESYEN TV DAN INFO EMAS
=========================


Stesyen TV kini berlumba-lumba bercerita tentang kebaikan menyimpan EMAS...
Bermula di siaran NONA, TV3, siaran berita di TV1, diikuti siaran berita TV3.... terkini di ASTRO Awani....
Jelas menunjukkan kita..rakyat jelata perlu bersiap sedia untuk menabung EMAs demi menjamin ekonomi rumahtangga kita berada di tahap yang terkawal...kan
Faham je lah kan...ekonomi negara kita pun macam mana sekarang ni...

SHARING DARIPADA CEO POWERGOLD - ENCIK TAKIYUDIN

 Ceo Powergold En Din: InsyaAllah...bln depan kita dpt dpt surat persetujuan KERJASAMA DNG PIHAK ARRAHNU PKB...mereka ada 50cawangan 1msia.
πŸ‘πŸ‘πŸ‘ terbaek bos
 Ceo Powergold En Din: Susah juga peniaga melayu nak diterima sebagai= AHLI mereka....kecuali memang kita betul2 berniaga dlm transaksi yg besar..
 Ceo Powergold En Din: MemangπŸ˜ͺ=yg duk komen negatif adalah orang orang melayu kita juga.....yg sepatutnya jika tak sokong pun tak perlu lah bg komen negatif...
 Ceo Powergold En Din: Kesian kpd yg baru nak mula bisnes...
: Betul bos
‬: Bila nak close...mcm2 soalan.
‬: Kami konfiden dgn powergold πŸ’ͺ
‬: Setuju. Saya setia dgn powergold shj
 Ceo Powergold En Din: πŸ˜€tetapi..kita perlu percaya REZEKI Allah yg bagi...jalan penyelesaian Allah yg bagi..memudahkan urusan juga Allah....kita usahakan sebaik yg boleh dan berdoa selalu.
: Betul.. agreed boss
‬: Yg buat emas selain powergold x perlu la nk kondem bos or pwg utk tarik ahli join mereka
‬: Bos saya ada berjumpa dgn staff ar rahnu bank rakyat... mereka minta kita mohon  jadi panel mereka... sebab dah ramai di melaka ahli powergold.. mcm rugi pulak mereka tak dapat terima emas kita...
‬: biar jadi GARAM yg boleh menambak baik daging....
: bukan menjadi LANGAU yg MEMBURUKKAN keadaan
: Arrahnu bank rakyat ade yg terima dah
‬: Ade dah??
😊ya...kita mulakan dng PKB kelantan dulu...pastu kita iklan besar2an bantu bisnes PKB kelantan....sebab mereka juga tawarkan kita boleh buka arrahnu sendiri
‬: Bank rakyat subang perdana
‬: Gn dinar kita mereka terima?
‬: Ye
: Bila kita iklan kuat....arrahnu PKB maju....maka arrahnu lain akan buka mata...
: Terbaik bos!!
Ceo Powergold En Din: Kumbang bukan seekor bungan bukan sekuntum....arrahnu pos tak mahu...banyak lg arrahnu lain mahu..
‬: Alhamdulillah ... semoga dipermudahkan segala urusan perniagaan powergold...
‬: Alhamdulillah ... semoga dipermudahkan segala urusan perniagaan powergold...
 Ceo Powergold En Din: Sy rasa kita buat satu demi satu.....PKB kelantan=otak bisamethyst
 Ceo Powergold En Din: Kita ada rantaian emas baru lama jual beli pajak...semua lengkap....mcm tadika ke u ke alam pekerjaan dlm satu team.
‬: Mau menangis ar rahnu pos tgk
‬: Betul bos...hr tu saya pon dorang mntak ckp dkt bos register company powergold dgn arrahnu
bank rakyat...sbb dia kata ramai yg datang bawak Amethyst nak gadai...tapi apakan.. sbb Blum register dgn kami... Sale pon kurang ni dia kata... klu tak byk sale rmi pegang amethyst
Ceo Powergold En Din: Bayangkan=leader2 ada arrahnu sendiri....hebat ni
‬: Btul smua akan buka mata dan rasa rugi tak abik
 Ceo Powergold En Din: Semua boleh jadi..
‬: Ins sha allah bos... terbuka mata mereka yang dok kutuk emas kita.. πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

No comments:

Post a Comment

PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN POWERGOLD

POWERGOLD I-QUE MEMOREE POWERGOLD BEAUTY & HEALTH JUICE POWERGOLD CHOCOLATE POWERGOLD SHIFFA OIL POWERGOLD...