Saturday, June 18, 2016

TIP.....TOP....TIP...TOP Nilai Wang RM50 Dulu dan Sekarang

TIP ....TOP ....TIP ...TOP ..πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯
Duplikasi ni buat apa yg org berjaya buat.
Buka grup,add prospek,share ilmu
Make sure kita pon dh khatam ilmu dr website powergold.biz dan web promosi.
Bljr,baca,ingat,coaching anak buah
Strategy ikot kemampuan
Blh iklan berbyr ,iklan free,teknik matketing fb,instgram,page,blog..
Setiap hari bljr tanpa jemu
Copy paste ilmu dr org dh berjaya.tiru cara dia berkerja
Jgn tinggal anak buah yg baru nak stat biz
Bg pluang anak buah berdikari slps mereka dah blh bina grup sdri
Set minda positif,Abaikan yg negatif
bantu anak buah biar mereka berjaya walopon taja seorang dulu,nilai rm40 sgt besar kpd newbie.dia gembira kita bahagia so,kita 2x gembira dari dia.petua bos ajar jayakan anak buah dulu ,nti kita 2x berjaya.
percaya diri sendiri,cuba jaya dan garap potensi yg ada dlm diri kita sdri.org yg join dgn kita bkn sbb tgok sykt kita tp sbb tgok kita yg bersungguh2 share ilmu dgn mereka.
Sedikit tip yg sy amalkan selama setahun lbh dlm powergold.biz 


πŸ™‡YEKE ADA BEZA❓πŸ™‡
πŸ“ŒISU↩
πŸ‘‰πŸ»Nilai WANG RM50 dulu dan sekarang...
πŸ—»Dulu angkut barang  penuh satu troli, sampai tak nampak org yang tolak troliπŸ˜…πŸ˜…
πŸŒ‡Sekarang barang sikit je πŸ˜±, troli hilang teruih πŸ˜‚..
πŸ’΅Duit kertas dan inflasi ni memang teman karib sejak dulu lagi😏
🐞 Tapi emas ni kebal dengan serangan inflasi, sebab tu kita selalu war war kan yang
πŸ’₯EMAS KALIS INFLASIπŸ’₯
πŸ“•Dulu zaman nabi 1 dinar boleh beli seekor kambing.
πŸ“•Sekarang pun 1 dinar  masih boleh beli seekor kambing.
πŸ“•1 dinar tetap 1 dinar, yg berubah dari segi nilai dinar tu sendiri..
🌺Sebenarnya, bukan barang yang semakin mahal, nilai mata wang kertas kita yang semakin jatuh dari tahun ke tahun, tapi kalau emas???
Ala mesti boleh fikirkan??...hihiπŸ™Š
Faham tak ni?? πŸ“’πŸ“’πŸ“’
Kalau faham, meh lekaih simpan emas!πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»
🐞Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum, selamat pagi, salam jutawan buat semua sahabat..
🌹Untuk berjaya, anda perlukan MENTOR, ILMU, TARGET, SEMANGAT, IMPIAN.. 
🎁Hadiahkan utk diri sendiri 1⃣gram Emas setiap bulan..
1⃣GramπŸ”œ1⃣Kilo1⃣πŸ‘ͺ

No comments:

Post a Comment

PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN POWERGOLD

POWERGOLD I-QUE MEMOREE POWERGOLD BEAUTY & HEALTH JUICE POWERGOLD CHOCOLATE POWERGOLD SHIFFA OIL POWERGOLD...