Tuesday, July 19, 2016

TESTIMONI...

Sedar tak sedar dah 1tahun rupanya bersama powergold..daripada kosong tak tahu apa tentang emas,alhamdulillah kini bila ditanya boleh jawab dengan yakin..niat pada asalnya sekadar menyimpan untuk masa depan anak2,sekarang dah jadi penjual,penyimpan tegar emas..kalau dulu simpan duit akhir bulan duit tu jadi berkurang juga..tapi sekarang bila simpan emas,emas tu tersimpan rapi dan makin bertambah..syukur ya Allah..tak dinafikan tak mudah untuk sampai ke tahap ni,bermacam liku yang terpaksa dilalui,ujian paling besar bila family dan orang paling dekat dengan kita langsung tak yakin dengan kita,Allahurabbi rasa down jangan cite la,tapi saya nekad dan yakin dengan apa yang saya buat..alhamdulillah kini orang yang dulunya selalu kritik saya,sekarang dah mula simpan emas..dan itu lah perkara paling buat saya rasa bahagia sangat..

Nak tau tak,dalam 1tahun saya dah simpan emas dah lebih 20gram tau..walaupun tak la banyak sangat,tapi saya bangga dengan apa yang saya dah buat.syukur alhamdulillah.







Buat julung kalinya Shida melangkah masuk ke ArRahnu Co-op Bank Persatuan (08/04/16) untuk sandarkan 🌟EMAS🌟 Shida bagi melangsaikan LOAN KERETA berjumlah RM17,321.30

Alhamdulillah..Shida berjaya selesaikan HUTANG KERETA 2tahun 4bulan lebih awal dari tarikh sebenar dengan berbekalkan EMAS &  ILMU Arrahnu yang dicurahkan oleh Team POWERGOLD😊
Tanggal 08/04/16 MyVi Putih kesayangan SAH menjadi hak milik Shida😂😂😂
Thanx to Allah
Thanx to Mr Hubby
Thanx to Mr Ayie (Cikgu Arrahnu Shida😆)
Thanx to All!!
"ADA DUIT BELUM TENTU ADA EMAS,
ADA EMAS SUDAH TENTU ADA DUIT"
in Shaa Allah😊
📌ADA ILMU JOM KITA AMAL BERSAMA
Yang penat sehari😅
🌹ShidaRichGold🌹














EMAS AMETHYST DI TERIMA NEGARA-NEGARA TERTENTU (JEPUN, MADINAH, AUSTRALIA, TURKI, DAN SINGAPURA)









No comments:

Post a Comment

PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN POWERGOLD

POWERGOLD I-QUE MEMOREE POWERGOLD BEAUTY & HEALTH JUICE POWERGOLD CHOCOLATE POWERGOLD SHIFFA OIL POWERGOLD...