Wednesday, January 11, 2017

MASA TERBAIK UNTUK MELABUR DAN RAMALAN HARGA EMASRamai yang bertanya bilakah masa yang sesuai untuk memulakan pelaburan emas? Bagi yang telah memulakan pelaburan mereka pula bertanya bila masa sesuai untuk menambah pelaburan?

Jawapannya mudah sahaja.. SEKARANG ialah masa yang paling sesuai untuk memulakan atau menambah pelaburan emas kerana harga logam termahal tersebut telah mengalami penurunan. Ramai para pelabur dan bakal pelabur telah mengambil peluang keemasan ini untuk membeli emas.

Biasanya harga penurunan harga emas hanya sementara sahaja, pelabur atau bakal pelabur yang bijak haruslah mengambil peluang ini sebaik-baiknya kerana jika terlepas peluang ia tidak akan kembali lagi. Bak kata pepatah masa itu adalah emas.

Kita sering mendengar keluhan "Menyesal aku tak beli emas, sekarang harga dah  naik" atau "Menyesal aku tak beli tahun lepas, sekarang harga dah tinggi..".

Pakar-pakar pelaburan terus meramalkan harga emas akan terus melonjak. Oleh itu, JADIKANLAH HARGA EMAS YANG RENDAH SEKARANG UNTUK MEMULAKAN DAN MENAMBAH PELABURAN.

No comments:

Post a Comment

PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN POWERGOLD

POWERGOLD I-QUE MEMOREE POWERGOLD BEAUTY & HEALTH JUICE POWERGOLD CHOCOLATE POWERGOLD SHIFFA OIL POWERGOLD...