Friday, January 13, 2017

STRATEGI 3 SERANGKAI SOLID GOLD


Kalau kita masuk ahli SOLID GOLD RM456, kita xbeli emas, x taja ahli, modal tu mati kat situ...
Cume kita ade 1gram goldbar je
Apa kata kita cuba Strategi 3 serangkai SOLID GOLD dengan yuran RM1700.00.
____________
3 akaun Solid Gold iaitu
Akaun U, akaun Kaki A dan akaun Kaki B
Modal Rm 1350
1 akaun Gold iaitu
Akaun kaki C - syarat utk mendapat paring
Modal Rm 380
πŸ‘‰ TOTAL MODAL RM 1730.00
Semua acc kita yang punya cume username sje yg berbeza

Apa anda dpat:
1. 3pcs 1gram goldbar - Rm 193 x 3 = Rm 579.00
2. 1pcs Syiling 0.5g - Rm 95.50
3. Bonus tajaan : RM140
4. Bonus pairing RM35
5. Layak dpt RP (Reward Point) RM750(secara ansur)

Akaun U taja Akaun kaki A,
- dapat bonus taja RM50
- dapat RP (Rewards Points) ansur2 sehingga RM750

RP1 ; RM500
RP3 ; RM250 (sebab tlh berlaku penajaan)

Akaun U taja Akaun kaki B,
- dapat bonus taja RM50
Akaun U taja Akaun kaki C,
- dapat bonus taja RM40
Akaun U
- dapat Pairing kaki A jumpe kaki B dapat RM30
- Pairing kaki C jumpe kaki B dapat RM5
So, total pairing RM35
______________
Kita modal RM1700
Pulangan yang kita dpt :-
* Bonus tajaan = RM140
* Bonus pairing = RM35
* RP (Rewards points) = RM 750
* emas dlm tgn = RM674.50
TOTAL : RM 1599.50
Mmg berbaloi2 la.. Modal RM1700 je.. Dapat blk sampai RM 1599.50
So, MODAL SEBENAR RM100.50
______________
Wang pos hanya rm6 - 10 sahaja sbb kita akan bg alamat ke alamat kita sorang jer
Lepas buka 3 serangkai apa perlu buat???
Cuma kembangkan networking di kaki A & B...pelbagai BONUS menanti anda😘
BONUS ANDA, ANDA TENTUKANπŸš€
__________________________
Bonus kita..kita yg tntukn..btul kata khairul. .tpi bkn duk diam sahaja..kita kne trus beriklan dan iklan..menaja dan trus taja..income kita unlimited..xde limit..anda boleh cpaai bpe pn anda nak..tpi kne usaha..ok semuaπŸ˜€πŸ˜€

No comments:

Post a Comment

PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN POWERGOLD

POWERGOLD I-QUE MEMOREE POWERGOLD BEAUTY & HEALTH JUICE POWERGOLD CHOCOLATE POWERGOLD SHIFFA OIL POWERGOLD...